torstai 31. joulukuuta 2015

Happirikasta raikkauttaHieman ennen joulua, kiireiden, väsymyksen ja lasten flunssakierteen keskellä, astelin Eleganssiin Anitan hoteisiin. Päätin antaa itselleni tauon, lepohetken kasvohoidon merkeissä. Anita tarkasteli ensin ihoni kuntoa, mikä oli tällä kertaa suhteellisen hyvä – ei juurikaan näppylöitä ja arvetkin näyttivät rauhallisilta. Anita päätti tehdä minulle Crystal Clear happihoidon, joka oli minulle uusi tuttavuus. Ja nyt on kyllä heti alkuun hehkutettava, että hoito ei olisi voinut sopia täydellisemmin senhetkiseen tilanteeseeni.

Kyseessä on tehokas, mutta hellä, täysin kivuton kasvohoito. Käytetyt tuotteet ovat Dermia Solutionin. Anita kuvaili hoitoa ihon suursiivoukseksi ja tehokosteutukseksi. Ideana on hapen avulla imeyttää ihoon tehoaineita.
- Puhtaan hapen avulla onnistutaan imeyttämään tehoaineita syvälle ihoon. Tutkimustulosten mukaan ihosta löytyi jopa 95% käytetyistä tehoaineista, joten vaikutus on todella suuri. Lisäksi ihon omat happivarastot  täyttyvät. Lopputuloksena on heleä, virkistynyt iho, Anita lupaili.
 Homma alkoi tuttuun tapaan ihon puhdistuksella. Sitä seurasi kirkastava, hedelmähappoa sisältävä kuorinta, joka jätettiin hetkeksi vaikuttamaan. Ah, ihana tuokio, lämpöisten peittojen alla hämärässä, rauhoittavan musiikin soljuessa ympärillä.

Tämän jälkeen päästiin varsinaisiin tositoimiin: Crystal Clear -koneen kohistessa vieressä Anita alkoi levittää kasvoilleni hyaluronihappoa sisältävää geelimäistä tuotetta. Heti perään raikas tuulahdus puhdistettua happea kahden baarin paineella laitteen pienen hoitopään avulla. Nopeasti iho ikään kuin kuivui, ja saatoin helposti kuvitella ihoni imaisseen hyaluronin syövereihinsä. Kosteutuksen lisäksi luvassa oli täsmäisku juonteille. Ilahduin tästä tiedosta – ryppyjen mahdollinen kutistuminen kuulostaa aina hyvältä! 

Lopuksi sain kasvoilleni Dermia Solutionin naamion, jonka pelkkä nimi houkutteli: wow-mask. Vitamiineja ja hyaluronia sisältävä naamio tuntui raikkaalta, ja täydensi silkalta hemmottelulta tuntuneen hoidon. Tässä ei kuitenkaan ollut vielä kaikki, vaan luvassa oli todellinen loppuhuipennus: pään ja niskan hieronta. Anitan lämpimät kädet käsittelivät tottuneesti kireydet pois, ja olisin voinut nukahtaa siihen paikkaan. Anitalla on todella hyvät kädet, ja suosittelen ehdottomasti ottamaan kasvohoidon yhteydessä myös hieronnan. 
 

Tämän rentouttavampi ja täydellisempi ei kasvohoito voi enää olla – aivan taivaallista! Hektisen arjen keskellä tämä oli kokemus, joka antoi virtaa aivan uudella tavalla. Ja ihossa vaikutus näkyi heti. Ihmettelin illalla peilistä näkyviä selvästi heleämpiä ja siloisempia kasvoja. Yleensä pesun jälkeen ihoni kiristää kuivuudesta, mutta nyt tästä ei ollut tietoakaan. Enkä muuten ihmettele yhtään, että Crystal Clear happihoito on jo viiden vuoden ajan ollut yksi Eleganssin suosituimmista hoidoista. Se sopii ihan kaikille, ja vaikutus kestää pitkään. 
 
Raikasta, kaunista ja onnellista uutta vuotta kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti