perjantai 5. helmikuuta 2016

Dermia Solution 7 days set – tehokuurilla tuloksiaKerroin viimeksi aivan ihanasta Crystal Clear happihoidosta, ja nyt aion kertoa siitä, miten tuota hoitoa vielä täydennettiin kotona. Happihoidosta astelin kotiini rentoutuneena mukanani Dermia Solutionin 7 days set. Kuten nimikin jo kertoo, kyseessä on ihonhoitoaineet seitsemälle päivälle. Anitan ohjeiden mukaan aloitin hoitokuurini heti happihoidon jälkeen.

Setistä löytyy neljä ampullia: kahdessa on puhdistusgeeliä (cleansing gel), loput aineet ovat skin corrector ja hyaluron complex plus. Lisäksi paketissa on kevyt kosteusvoide, cell balance light cream.
Homma aloitetaan tietenkin ihonpuhdistuksella. Puhdistusaineessa ei ole saippuaa, mineraaliöljyjä tai alkoholia. Tehokkaalta, mutta hellältä vaikuttava puhdistusaine, joka ei kuivattanut ihoani korpuksi. (Kuten aika moni muu puhdistustuote…) Seuraava askel on skin corrector, jonka voisi suomentaa vaikkapa ihon korjaajaksi. Nestemäinen aine rauhoittaa, tasapainottaa ja kuorii kevyesti. Ihon kyky imeä tehoaineita syvemmälle paranee hetkessä – toisin sanoen ainesosista saadaan enemmän irti. Tämä kuulostaa loistavalta, eihän kukaan halua turhaan lotrata ihoonsa hoitoaineita, jotka jäävät vain pinnalle lillumaan. Eli aivan kuten happihoidossa hapen avulla saateltiin tehoja syvemmälle ihoon, nyt sama homma hoidetaan skin correctorin avulla. (Ohjeiden mukaisesti tätä käytetään joka toinen ilta.)

Kolmas askel on hyaluron complex plus, eli geelimäinen tuote täynnä varsinaista tehoaineiden tehoainetta: hyaluronia. Nyt luvataan kosteutusta ja oman kollageenituotannon kiihtymistä. Ihon elastisuus lisääntyy, ja lopputulos on kiinteämpi ja raikkaampi iho. Hyaluronista puhuttaessa Anita kertoi, kuinka molekyylin koolla on merkitystä: mitä pienempi molekyylikoko, sen paremmin se imeytyy. Tässä Dermia Solutionin geelissä molekyylit ovat pikkuruisia.
- Netistä ulkomailta tilatuissa halvoissa hyaluronituotteissa molekyylit ovat yleensä paljon isompia, joten ei niistä silloin ole hyötyäkään, Anita muistutti.

Viimeisenä vaiheena on aika levittää tasapainottava kosteusvoide. Se parantaa ihon rakennetta, aktivoi ihon oman korjaussysteemin, vähentää ryppyjä, parantaa elastisuutta ja kimmoisuutta.
Millainen kokemus seitsemän päivän kuuri sitten oli? Ensinnäkin on sanottava, että aineet ovat riittoisia, minulle ne riittivät kymmeneen päivään, vaikka en mielestäni kitsastellut käytön suhteen. Ohimenevää punoitusta kasvoilleni ilmaantui, mutta se rauhoittui pian kosteusvoiteen jälkeen. Tuotteiden käyttö oli helppoa, ja ne imeytyivät hyvin. Ampullit on helppo avata ja sulkea, ja ne olivat myös täysin tiiviit. Pisaraakaan ei valunut hukkaan, vaikka ampulleja säilytti mitenpäin tahansa. Ja oikeasti oli myös hauskaa vaihteeksi käyttää puhdistusrutiineihin hieman enemmän aikaa.

Ihoni kosteustasapaino parani aivan huomattavasti! Olen jo niin tottunut rutikuivaan ihooni, että tuntui hämmästyttävältä, kuinka pehmeältä ja joustavalta ihoni tuntui. Ja myös näytti – ainakin omasta mielestäni ihoni kunto parani aivan huomattavasti. Voisin kuvailla tuloksia sanoilla raikas, heleä, sileä ja puhdas. Uskon, että lopputuloksesta saan kiittää happihoitoa sekä hoitokuuria yhdessä. Tämä yhdistelmä on kyllä ehdottomasti joskus otettava uudestaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti