perjantai 6. marraskuuta 2015

Huomio huuliinNo nyt on testissä mielenkiintoinen tuote! Nimittäin se lupailee luonnollista punaa huuliin, itse asiassa juuri sitä omaa punaa, mitä huulissa jo on. Tuote on ForeverPink (semi-permanent lipstick), jonka sisältämä kirsikankukkauute värjää ja palauttaa huulten omaa luonnollista pigmenttiä ennalleen. Tuote lisää huulten ihon aineenvaihduntaa ja tuottaa punasoluille happea, mikä taas saa aikaan täyteläisemmät huulet. Se kiihdyttää myös melaniinin tuotantoa, jonka ansiosta  juonteet madaltuvat. Kyseessä ei siis ole tavanomainen huulipuna, vaan pikemminkin se muistuttaa huulikiiltoa. 


 Huh, kuulostaapa tosiaan hyvältä! Olen aina ollut huono käyttämään huulipunaa, vaikka ihanat, ruusuiset huulet houkuttelevatkin. Yleensä onnistun jotenkin sössimään huulipunien kanssa, joita meikkipussista löytyy useita. Joko olen kaupassa ihastunut väärään sävyyn, tai sitten huulipuna kuivattaa muutenkin kuivat huuleni hiekkapaperiksi. Aika usein puna myös leviää ihan vääriin paikkoihin, kuten hampaisiin. Joten tämä ForeverPink kuulostaa juuri minunlaiselleni meikkaajalle täydelliseltä!

Ideana siis on, että hieman geelimäistä tuotetta levitetään puhtaille huulille 2-3 kertaa päivässä, ja viikon käytön jälkeen tulosten pitäisi näkyä. Vaikutus kestää kolmisen viikkoa. Tuote on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, joten lopputulos toki vaatii ylläpitoa. Raportoin teille jatkossa kuinka homma oikein toimii.
Ai niin, ihan luksusta – siveltimessä on valo!

Hinta 33 euroa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti