torstai 29. lokakuuta 2015

Juhlaa ja hemmotteluaJuhlaa arjen keskellä ei ole koskaan liikaa, joten Eleganssin järjestämä VIP-päivä oli erittäin tervetullut piristys. Viime viikolla, lokakuisena perjantaina, Eleganssin tilat Jyväskylässä Väinönkadulla täyttyivät iloisesta väestä. Kuten Anita Hentinen-Haapala tervehdyksessään kertoi, ideana oli hemmotella asiakkaita ja samalla juhlistaa Väinönkadun liiketilan 1-vuotissynttäreitä. Saattaapa olla, että VIP-päivästä muodostuu jokavuotinen perinne.


Ja hemmottelua todella olikin luvassa – monessa muodossa. Kauneuskeskus oli loihdittu tyylikkääksi juhlapaikaksi muun muassa kynttilöin ja ilmapalloin. Pöytä notkui herkullisia tarjoiluja ja tietenkin boolia. Lasi kädessä herkkuja napsien pystyi samalla tutustumaan monenlaisiin tuote- ja hoitotarjouksiin. Esillä oli myös Gaura Pearlsin ihastuttavat helmikorut. Menossa mukana oli myös valokuvaaja ikuistamassa tunnelmaa.


Demohoitojen ansioista juhlaväki pääsi tutustumaan erilaisiin hoitoihin. Itse kävin kurkkaamassa hoitohuoneeseen kun meneillään oli kavitaatiohoito sekä HydraFacial -kasvohoito.
 Kavitaatiohoitoa ensimmäistä kertaa oli kokeilemassa Jonna Savioja. Kosmetologi Marianne Lindlöfin käsittelyssä alavatsan rasvakertymälle – mikä tosin Jonnan tapauksessa oli hyvin pieni – annettiin kyytiä. Marianne selitti hoidon perustuvan matalataajuisen ultraäänen värähtelyyn.
- Ei satu yhtään. Sellainen sirinä vain kuuluu korvissa, Jonna kommentoi. Toisessa huoneessa HydraFacial -kasvohoidossa makoili tyytyväinen asiakas Eija Lindqvist. Kosmetologi Anita Jaatinen kertoi, että kyseessä on kaikille ihotyypeille sopiva tehokas ihonpuhdistus, joka on täysin kivuton.
- Ihana hoito! Eikä iho vaikuta yhtään ärtyneeltä, Eija jutteli hoidon päätyttyä tutkaillessaan peilistä lopputulosta.

Illalla menosta vastasi Dixie Harlem -bändi solistinaan Jonna Ortju. Itse valitettavasti jouduin lähtemään kotia kohti jo alkuillasta muiden menojen vuoksi. Harmillista, mielelläni olisin jatkanut jammailua mukavan porukan kesken… Kuulin jälkeenpäin, että ilta onnistui erinomaisesti ja kivaa oli kaikilla. Arvasin. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti