keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Nipistelevää valonvälkettä
En ole maailman kärsivällisin ihminen, mutta nyt olen vakaasti asennoitunut hitaaseen etenemiseen. Vuosikausien saatossa syntyneet jäljet poskissani ja muhivat epäpuhtaudet eivät katoa hetkessä, tiedän sen. Mennessäni toisen kerran E-Style -valoimpulssihoitoon Eleganssiin, minusta kuitenkin tuntui, että ihoni olisi jo hieman paremmassa kunnossa kuin ennen. Yhtään uusia näppylöitä ei ainakaan ollut ilmaantunut, mikä sinänsä on jo erittäin iloinen asia. Anitan kysyessä miten ihoni reagoi edelliseen hoitokertaan, voin ilokseni kertoa ettei oikeastaan mitenkään, ei ainakaan negatiivisesti. Ihoni on kovin kuiva, mutta niinhän se aina on oikeastaan aina. Hoitokin voi ihoa kuivattaa, joten nyt sen kosteuttamisesta täytyy huolehtia entistäkin paremmin.

Tällä kertaa Anita käsitteli posket sekä leuan ainoastaan akneen tarkoitetulla hoitopäällä. Hoidosta suoriuduttiin vartissa. Ei voisi enää helpompaa olla!

Kolmas E-Style -hoito koitti reilun viikon kuluttua. Nyt on jo pakko vähän intoilla: iho tuntuu ja näyttää tasaisemmalta. Hormonikierrosta johtuen muutama näppylä on löytänyt tiensä kasvoilleni, mutta silti tilanne on huomattavasti rauhallisempi kuin ennen. Anitakin huomaa muutoksen, ja kertoo että nyt ei juurikaan aknehoitopäätä edes tarvita. Joten esiin otetaan couperosan hoitoon tarkoitettu hoitopää, ja keskitytään värimuutoksiin.

Nipistelevän valonvälkkeen lomassa rupattelen mukavia Anitan kanssa. Minusta on aina mielenkiintoista kuulla, millaisia uusia tuulia kauneudenhoitoalalla puhaltelee, ja Anita jos joku on niistä perillä. Eleganssissa pysytään tiukasti kiinni ajassa, ja jatkuva kouluttautuminen on tärkeää.

Hoidon lopuksi Anita väläyttelee vielä aknepäällä muutaman täsmäiskun näpyille, ja niin homma on tältä erää paketissa. Nyt edessä on hieman pidempi, neljän viikon tauko. En yksinkertaisesti malta olla valokuvaamatta poskiani, vaikka lopulliset tulokset eivät olekaan vielä nähtävillä. Kun näitä kuvia vertailee alkutilanteeseen, voi jo varovaisesti kiljahdella ilosta. 

Kuvat otettu kolmen E-Style -hoitokerran jälkeen. Viimeisimmästä hoidosta on kulunut pari viikkoa. Jee, näyttää jo vähän paremmalta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti